Izobrazi se

Kontaktiraj nas

Odgovorili vam bomo v 24 urah.

Ljubljana, SLO

info@narodni-blok.si


Sodeluj

Doniraj

Zakaj donirati?

Smo popolnoma neprofitno gibanje. Vse kar počnemo, počnemo v našem prostem času. Vsi problemi s katerimi se ukvarjamo se nam zdijo resnično pomembni. Zaradi tega nam ni težko žrtvovati ogromne količine časa in denarja, ki bi ga lahko drugače namenili našim družinam in zabavi, za izobraževanje in ozaveščanje sodržavljanov za boljšo prihodnost vseh nas.

Kam gre denar?

Res je da sami pišemo naše članke, programiramo svoje spletne strani in rišemo ter dizajniramo vse slike, vendar ima vse to tudi določeno ceno obratovanja - nakupi spletnih domen, platform, oglasov, logistika in strojna oprema... Če vam je naš program všeč in ste v stabilni finančni situaciji, vas vljudno prosimo, da nam preko donacij pomagate okrepiti našo prisotnost na spletnih medijih in tako širiti naše ideje. Hvaležni bomo vsakega evra!

Doniraj

Ker verjamemo v transparentnost, bomo ta pdf dokument sproti nadgrajevali z opremo, ki jo potrebujemo ter s podatki o vseh nakupih, ki smo jih že opravili.

Širi našo idejo

Kako lahko aktivno sodeluješ

Kako lahko aktivno sodeluješ Poleg donacij in sledenju na družabnih omrežjih obstajajo še bolj aktivni načini kako lahko pomagaš. Predlagamo, da za začetek dobro prebereš naš program ter naštudiraš zgoraj navedene knjige, videe in članke. Skupaj predstavljajo dobro izhodiščno točko naše filozofije. Spodbujamo te, da po tem še sam nadaljuješ z raziskavo in si ustvariš svojo unikatno in artikulirano mnenje. Ne glede na to ali je tvoje mišljenje bolj "desničarsko" ali "levičarsko", si vljudno vabljen na naš mesečni dogodek Druženje z Narodnim blokom. V kolikor bi se nam rad pridružil ali pa imaš kakršnakoli vprašanja glede našega gibanja nas lahko kontaktiraš.

Dogodek Druženje z Narodnim blokom

To je dogodek, ki ga bomo organizirali enkrat na mesec v okolici Ljubljane. Želimo ustvariti prijetno vzdušje, kjer bomo lahko prosto in kulturno diskutirali o trenutnih družbeno-političnih problemih. Cilj je širiti ideje, najti kompromise in uživati v dobri debati. Prava politika in dober, trajni napredek pride le iz idej, ki so sad leve in desne misli.

Okrogle mize, javen debate in predavanja

To je še en dogodek, ki ga bomo organizirali enkrat na mesec. V okvirju našega gibanja bomo organizirali javne debate in okrogle mize. Prav tako bomo skupaj z znanimi posamezniki prirejali predavanja o raznoraznih problematikah Slovenije, Evrope in sveta.

za obvestila o prihajajočih dogodkih nas spremljaj na družbenih omrežjih!

Spremljaj naše aktivnosti


Pridruži se nam!

info@narodni-blok.si