Kdo smo?

Ekipa za gibanjem

Narodni blok je gibanje, ustanovljeno v začetku leta 2019, s ciljem povezovanja in združevanja našega naroda proti moralni dekadenci in izkoriščanju ljudstva s strani globalističnih elit. Smo proti deljenju našega naroda na levico in desnico. Ravno to umetno delitev so ustvarile te lažne elite globalistov, da bi tako lažje nadzorovale in izkoriščale naše ljudstvo in vsa druga ljudstva tega sveta. Zato se zavzemamo za ponovno združitev našega naroda, saj se le tako lahko upremo pokvarjenemu sistemu, ki trenutno vlada v Sloveniji in prodanim politikom, ki namesto, da bi služili lastnemu ljudstvu, služijo le svojim globalističnim gospodarjem.

Narodni blok je torej gibanje, ki želi združevati ljudi, ter se v službi ljudstva, resnice in pravice, ki pa si jo moramo sami izboriti, bori proti kulturni dekadenci, izbrisu naše identitete, ter predvsem proti izkoriščanju našega ljudstva. Predstavljamo odpor proti modernemu svetu in potrošniški družbi, ki postavlja materialne dobrine nad moralno odgovornostjo. Proti družbi kjer vlada le moč denarja, medtem, ko je narod s svojo kulturo in tradicijo vred postal popolnoma nepomemben.

Zato se zavzemamo predvsem za moralno prebuditev našega ljudstva, ki je nujno potrebna kot predpogoj za narodni preporod. Cilj tega preporoda pa mora biti, tako obuditev narodne zavesti, kot tudi upor proti globalistični kabali in njenim služabnikom, torej dominantnim medijem, pokvarjenim politikom in multikorporacijam, ki tako duhovno kot tudi fizično uničujejo naš narod.

Naša vizija

Preporod naroda

Zavedamo se, da se človek kot posameznik lahko razvija le znotraj določene skupnosti, ter da ima dolžnosti do svojega naroda. Naša dejanja morajo biti našim prednikom v ponos, našim potomcem pa za zgled, saj smo vsi le členi v eni verigi, ki se vije skozi čas. Naša najdragocenejša dediščina pa sta naša kultura in naša tradicija, ki skupaj tvorita našo identiteto, katero smo prejeli od naših prednikov. Naša temeljna dolžnost je, da jo nedotaknjeno predamo našim potomcem. Le na teh temeljih identitete se lahko razvijemo v zdrave posameznike. Odgovorni pa moramo biti tudi do našega okolja, živali in narave. Nikakor ne želimo, da bi mi in naši potomci živeli v onesnaženem svetu betonske džungle.

Pri tem pa je ohranjanje tradicije ključnega pomena. Tradicija je osrednji del naše kulture, obenem pa je tudi odraz kolektivne duše vsakega naroda. Skozi tradicijo lahko občutimo duh naših prednikov, obenem pa je pomembna saj združuje narod v eno celoto. Brez tradicije bo vsaka narodna skupnost propadla, saj se bo spremenila v družbo ločenih posameznikov. Zato se zavzemamo tudi za ohranitev naših tradicij, socialne pravičnosti, boj za delavske pravice in za tradicionalno institucijo družine, ki je glavni steber vsakega zdravega naroda.

Prav tako pa je ključnega pomena tudi preseganje delitev na leve in desne in sprava našega ljudstva. Moramo se zavedati, da lahko le združeni zagotovimo boljšo prihodnost za slovenski narod. Le združeni se lahko upremo globalistični tiraniji, ki nam vlada iz Bruslja in se skriva pod masko lažne demokracije. Strogo nasprotujemo Evropski uniji, saj gre pravzaprav le za projekt globalistov in mednarodne boržuazije, ki si želi podjarmiti vsa ljudstva tega sveta, alternativo pa vidimo v novi Evropi suverenih držav, ki bodo tako narodno kot tudi socialno osveščene v katerih bo na prvem mestu ljudstvo in ne kapital.