Globalisti

Proti vladavini mednarodnih globalistovŽivimo v svetu vladavine kapitala in materialističnega izobilja. V svetu liberalne demokracije, ki je najučinkovitejše orožje mednarodnih globalistov, s katerim brez vojn napadajo in zasužnjujejo tuja ljudstva. V državah, kjer si želijo gospodarski in politični vpliv, vsilijo svoje liberalne doktrine, dekonstruirajo moralo, zaničujejo tako tradicionalne vrednote kot tradicionalno družino (oče, mati in otroci). Posmehujejo se umetnosti in jo nadomeščajo s povsem izrojeno. Rušijo mogočno arhitekturo naših prednikov, ki nam je v ponos, jo zamenjajujejo z modernimi stavbami v obliki nakupovalnih središč ter monotonih stolpnic. Kasneje, ko demonizirajo in uničijo zdrave moralne vrednote družbe, predstavijo svojo novo »progresivno« moralo oz. jo preoblikujejo sebi v prid. Takšna morala predstavlja nove vrednote, ki človeški um povsem zaslepijo in pokvarijo. Kot glavni promotorji razvratnega in hedonističnega načina življenja zastrupljajo posameznike in jim popačijo predstavo o lastni identiteti. Produkt agresivnega vplivanja na življenje zahodnega človeka pa je novodobni mehkužni in lahko vodljivi suženj brez identitete.

Te iste mednarodne hijene želijo preko svojega kapitala in s svojim vplivom v politiki kar se le da hitro zagospodariti nad državo in narodom. Čeprav je liberalna demokracija njihov konstrukt, je tej »izbrani« eliti v resnici vseeno za "demokracijo", kot si jo predstavljamo mi sami. Pomembna so jim le spoznanja: Ali smo se kot narod pripravljeni povsem izkoristiti in ožeti? Ali smo tako naivni, da kot ovce kimamo vsej njihovi propagandi in konzumiramo smeti, s katerimi nas bombardirajo? Ali smo res tako neumni, da ne bomo vstali in se uprli?

Ko končno pridobijo vpliv v državi (v kateri želijo zagospodariti), si s svojim denarjem in s kariernimi obljubami podkupijo politike. To velja za podkupljive politike tako na levici kot na desnici. Jasno se opazi, da v parlamentarni politiki ne obstaja večjih razlik med t.i. levico in desnico, saj je kapital, ki jih je okužil isti. Prihaja namreč od iste velekapitalistične elite, ki si kot žejni vode želijo svetovne dominance. Ljudstvo slepo naseda populistični retoriki koruptivnih politikantov, ki govorijo nekaj, v praksi pa delajo predvsem po ukazih iz tujine. V njihovem sistemu družbeno dobro in ljudje niso glavni fokus. Glavna pozornost je samo v obstoju skupine kreatorjev liberalne demokracije, kar pomeni obstoj nekaj sto velekapitalistov, ki si lastijo: velekorporacije, večino delnic, banke, medije, družbena omrežja in vse vzvode, preko katerih ustvarjajo vedno večje bogastvo. Njihove internacionalne težnje jih ženejo po širitvi svojih poslov povsod po svetu. Gre za manjšo globalistično kliko, ki s svojim kapitalom dominira nad našim planetom. Potem, ko si ti mednarodni izžemalci pridobijo zadosten vpliv v politiki, načrtno razdvojijo ljudstvo na dva pola (leve in desne), da se kasneje sami prikažejo kot mirovniki, njihov moderni liberalizem pa kot najboljša možna politična in družbena usmeritev.

Pogosto radi govoričijo o svobodi tiska, v resnici pa imajo vsi ti mediji iste lastnike. Le-ti so sponzorji lažnivih novic in masovnega manipuliranja, ki se sistematično in dosledno izvršuje preko njihovih novinarskih spletkarjev. Njihovi tiski po nareku izoblikujejo javno mnenje, ki pa je v veliki večini primerov povsem lažna in škodljiva za družbeno dobro. Vodi jih le neomajna sla po moči, denarju in globalni dominanci.

Vemo kdo ste. Ljudstva širom sveta so spregledala. Tudi nad Evropo bo slej ko prej zasijalo sonce svobode.

Ne morete nas več utišati, niti naše ideje uničiti, mi smo pripravljeni!